Регистрация    Войти
Авторизация
» » Ведення Instagram аккаунту для бренду

Ведення Instagram аккаунту для бренду

Категория: Украина
Ведення Instagram аккаунту для бренду

Якщо вам коли-небудь доводилося вести обліковий запис в Instagram для бренду, можливо, ви знайомі з труднощами і проблемами, з якими можна зіткнутися при створенні високоякісного і актуального контенту. Ось кілька порад, які допоможуть вам поліпшити свої маркетингові стратегії в Instagram.


Використання правильних інструментів Instagram



Якщо ви ще не перейшли на бізнес-профіль в Instagram, це перший крок. Тепер ви можете використовувати безкоштовні вбудовані інструменти, які надає Instagram. Вони представляють собою аналітичні інструменти, які надають інформацію по таких статистичних даних, як дані про покази та залученість. Ви також можете отримати більш детальну інформацію про демографічні характеристики ваших підписників. Ці інструменти неймовірні, тому що ви можете використовувати їх, щоб зрозуміти, як користувачі взаємодіють з вашими повідомленнями.


Реклама


Всі ви хоча б раз стикалися з рекламою в Instagram в своїй стрічці. Це спонсоровані оголошення, які дозволяють вам контролювати суму, яку ви хочете на них витратити за рахунок налаштування рекламного бюджету, відповідного вашим потребам. Все більше і більше брендів використовують цю функцію, щоб збільшити своє охоплення і темпи зростання. Ви також можете перетворити свої популярні повідомлення в спонсоровану рекламу. Ви можете вибрати одну з форм реклами: фото, відео, динамічну, розповіді та історії.


Поділіться своїми історіями


Використовуючи Instagram Stories, ви можете генерувати потенційних клієнтів і покращувати присутність вашого бренду в Інтернеті, оскільки вони відрізняються від звичайних публікацій.


Історії технічно являють собою не що інше, як знімки, які користувачі можуть переглядати протягом 24 годин. Однак ці історії можна зберегти на майбутнє, створивши «Основні моменти», які будуть відображатися прямо в вашому профілі Instagram. Історії - відмінний спосіб налагодити взаємодію між вашим брендом і аудиторією, оскільки вони дозволяють переглядати ваші продукти в режимі реального часу.


Співпраця для більш широкого охоплення


Найшвидший спосіб залучити потенційних клієнтів в Instagram - через впливових людей, людей, які вже створили аудиторію з великою кількістю підписників. Ці впливові особи працюють в різних областях, таких як мода, ведення блогів, розваги, фітнес, а також гастрономія. Велика кількість користувачів дивляться на стрічку лідерів думок, щоб спробувати перейняти їхній стиль життя. Співпраця з впливовою особою, яка може розширити охоплення вашого бренду, - це хороший спосіб розширити вашу клієнтську базу.


Також один з варіантів розширити охоплення – звернутись за допомогою до професіоналів і здійснити замовлення реклами і рекламних матеріалів, що дозволять вам якісно виділитись серед сірої маси постів.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.