Регистрация    Войти
Авторизация
» » Як взяти кредит за 5 хвилин в Україні

Як взяти кредит за 5 хвилин в Україні

Категория: Украина
Так звані експрес-кредит за 5 минут кредити за 5 хвилин користуються величезною популярністю серед населення країни. Гроші надаються практично кожному, а для оформлення досить надати тільки паспорт, та індивідуальний податковий номер (ІПН).

Переваги


Мікрофінансові організації мають величезну кількість переваг, з цієї причини багато хто воліє користуватися їх послугами. Для отримання грошей клієнту достатньо надати паспорт та ІПН, без заватаження в систему довідок про доходи. У зв'язку з цим, клієнту не потрібно витрачати свій час на збір величезного пакету документів, в тому числі доводити компанії свою платоспроможність. Це дає можливість скористатися їхніми послугами безробітним громадянам, домогосподаркам, інвалідам.


Отримати "кредит на карту онлайн" кредит на карту без перевірок можливо всього за кілька хвилин. Для цього також не потрібно витрачати свій час на відвідування офісу. Зайдіть на сайт копанії і просто вкажіть необхідну суму, термін кредитування і заповніть заявку.


Більш вигідні умови будуть при повторному зверненні. У зв'язку з високою конкуренцією між мікрофінансовими компаніями, вони змушені постійно придумувати знижки та акції для залучення клієнтів. Постійні позичальники можуть отримати повторну позику на більш вигідних умовах. Наприклад, може бути наданий більш високий кредитний ліміт або знижена процентна ставка. Також часто пропонують можливість брати участь у вигідних бонусних програмах. Це означає, що при накопиченні певної кількості балів клієнт може здійснити оплату частини заборгованості накопиченими бонусами.


Мікропозики-це відмінний варіант, якщо гроші знадобилися до зарплати. Дані компанії займаються наданням невеликих сум. Часто ліміт обмежений всього 10000 гривень. Термін кредитування в МФО не більше одного місяця.


Мінімальні вимоги до позичальників


Клієнту достатньо відповідати мінімальним вимогам для отримання грошей. Цим і пояснюється дуже високий відсоток схвалення заявок. Для отримання термінового кредиту необхідно мати тільки повнолітній вік, постійний дохід, дієздатність, українське громадянство, з регіном проживання поза зоною проведення АТО.


Недоліки


Крім перерахованих переваг мікрокредитів, можна відзначити деякі недоліки, про які важливо знати перед подачею заявки.


Наприклад, при простроченні позики нараховуються досить високі штрафи. Це тільки погіршить ситуацію з загальною вартістю кредиту, адже повернути позику буде ще складніше. Якщо позику не повернути протягом тривалого часу, МФО подасть до суду на позичальника. Щоб не потрапити в таку ситуацію, слід просто бути повністю впевненим, що позикові кошти вдасться повернути компанії в покладений термін.


Високі відсотки. Ставки за такими кредитами нарахують щодня. Їх розмір досить високий-в середньому до 1,5%.


Джерело: "займ на карту"

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.