Регистрация    Войти
Авторизация
» » Освоїти англійську на курсах «Learn English Easily» — 5 видів робіт на уроці англійської від мовної школи

Освоїти англійську на курсах «Learn English Easily» — 5 видів робіт на уроці англійської від мовної школи

Категория: Украина
Освоїти англійську на курсах «Learn English Easily» — 5 видів робіт на уроці англійської від мовної школи

Хтось вчить іноземні мови для себе, щоб просто розважитися. Комусь знання однієї чи кількох мов потрібне для просування кар'єрними сходами, навчання за кордоном або подорожей. У будь-якому випадку, вивчати щось нове завжди корисно. Особливо це стосується англійської, яку необхідно знати кожній сучасній людині.


На сьогоднішній день, підвищити рівень англійської можна самостійно, на спеціальних курсах та у вищому навчальному закладі. Перший варіант підходить тим, хто володіє мовою на середньому рівні та знає, як правильно підійти до її вдосконалення. Навчання у вузі не дуже практичне, адже воно забирає багато часу і не завжди дає потрібні знання.


Тому курси англійської мови від школи «Learn English Easily» стануть найкращим рішенням. Тут вам запропонують три варіанти навчання за різними тарифами. Ви зможете навчатися дистанційно, індивідуально або у міні-групах. Викладачі залучають новітню методику викладання мови з використанням живих аудіо- та візуальних матеріалів.


З яких активностей складається урок на курсах «Learn English Easily»


Для освоєння англійської дуже важливо, щоб урок був насиченим, але не перевтомлював студентів. У мовній школі розробили схему уроку, що підходить більшості учнів. Виглядає вона так:


  1. Спочатку проводиться п'ятихвилинна зарядка англійською. Це необхідно для того, щоб студенти долучилися до роботи. Викладач проводить коротке опитування або усний тест, щоб активізувати знання та замотивувати учнів.


  2. Далі слідує перевірка домашнього завдання. Вона проводиться в розмовній формі, учні постійно розмовляють англійською. Після перевірки дз, викладач дає письмовий тест на визначення актуальних знань.


  3. Потім переходимо до рольової гри. Дуже важливо створити для студентів проблемну ситуацію, яку вони вирішать у ході спілкування іноземною. Також у цей час даються вправи для сприйняття мови на слух.


  4. Не забуваємо і про граматику. На неї приділяється п'ятнадцять хвилин уроку. Викладач дає необхідні матеріали, за якими студенти практикуватимуться у розпізнаванні граматичних явищ.


  5. Наприкінці уроку — презентація домашнього завдання та уривок художнього фільму англійською.


Якщо вас зацікавили уроки школи «Learn English Easily», відвідайте наш сайт: lee.org.ua і запишіться на курси англійської мови. Ми відповімо вам у день заповнення анкети та обговоримо усі нюанси співпраці. Щоб визначити рівень володіння мовою та вибрати відповідний тип навчання, пропонуємо спробувати безкоштовний урок.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.