Регистрация    Войти
Авторизация
» » » Новини Банку Альянс: чому з нами вигідно співпрацювати

Новини Банку Альянс: чому з нами вигідно співпрацювати

Категория: Финансы » Банки
Новини Банку Альянс: чому з нами вигідно співпрацюватиМабуть кожний власник банківської карти хоча б раз чув такі прості й важливі правила:
- Не можна розповсюджувати свої персональні дані та будь-яку іншу інформацію про картку.
- Навіть якщо людина представляється як робітник банківської сфери, секретні пін-коди не повинен знати ніхто, крім вас.



На жаль, все одно зустрічаються випадки, коли приватна інформація власника потрапила до третьої особи. Ось чому завжди потрібно знати, як уберегти себе від крадіжок з карти:
- Найбільш безпечний варіант – зберігати гроші не на карті, а на банківському рахунку. Важливо мати можливість дострокового списання, щоб у разі потреби ви змогли перевести необхідну суму грошей безпосередньо перед сплатою покупки.


- Доволі зручний варіант – мати одразу декілька карток, однією з яких ви й будете оплачувати ризикові покупки, наприклад, через Інтернет.



Майже кожен банк сьогодні пропонує своїм клієнтам послугу самостійного встановлення лімітів:
- Добові обмеження на суму коштів, яку можливо зняти.


- Ліміт на одну транзакцію.


- Обмеження на Інтернет-покупки та багато інших.

У разі необхідності ви завжди зможете максимально швидко відмінити ліміт або збільшити його. Для цього знадобиться тільки зателефонувати в банк або зв’язатися з ним онлайн.
1. Під час оформлення нової картки краще обирати варіант не з магнітною смужкою, а зі вбудованим чіпом. Вона забезпечує своєму власнику ще більший рівень безпеки
2. Деякі банки також пропонують своїм клієнтам послугу страхування, яка має доволі широкий спектр дії. Таким чином, ви будете захищені від неправомірного зняття готівки, шахрайства в Інтернеті й багатьох інших дій зловмисників.

Співпраця з дійсно надійним банком – це завжди вигідна справа, починаючи з простого захисту ваших коштів від крадіжки й закінчуючи примноженням капіталу на депозитних рахунках. Але у сучасних реаліях, на жаль, знайти добросовісну організацію доволі складно.

Банк Альянс – це комерційна установа, котрій ви можете без сумнівів довіряти. Тут клієнтам представляється цілий пакет гарантій, який підтверджує безпеку співпрацювання. Окрім того, зовсім нещодавно банк вступив у Європейську Бізнес Асоціацію, що свідчить про основний напрямок його діяльності – підтримка вітчизняних підприємців. Клієнти тут завжди стоять на першому місці, тому більш вигідних пропозицій на депозити та кредити, ніж тут, ви не знайдете.

Джерело:bankalliance.ua
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.