Регистрация    Войти
Авторизация
» » Кросівки жіночі: існуючі моделі і особливості їх вибору

Кросівки жіночі: існуючі моделі і особливості їх вибору

Категория: Украина
Кросівки жіночі: існуючі моделі і особливості їх виборуУ гардеробі сучасних жінок надовго оселилися універсальні кросівки. Спочатку це взуття було створено виключно для занять спортом, але з часом стало активно використовуватися в повсякденному житті.

Популярність і затребуваність кросівок легко пояснити: в них зручно гуляти, бігати, ганятися за непосидючими дітьми. Крім цього, сучасна мода дозволяє комбінувати їх з різними нарядами. Обмеження, що передбачають поєднання такого взуття виключно зі спортивними костюмами, давно зняті.


Якими бувають жіночі кросівки?


Сучасним модницям є з чого вибирати. Дизайнери щороку вигадують нові моделі, які мають оригінальне оформлення і кольорове виконання. Але не тільки на зовнішній вигляд взуття необхідно звертати увагу при його покупці. Слід не забувати про класифікацію кросівок з урахуванням їх функціонального призначення.


Сьогодні у продажу можна знайти моделі, призначені для туризму та активного відпочинку, занять певними видами спорту, а також варіанти, які підходять для щоденного використання.


Як відрізнити кросівки жіночі призначені для туризму від інших моделей? В першу чергу необхідно звернути увагу на підошву, яка має підвищену міцність. Верхня частина таких моделей виконана з дихаючих матеріалів, для яких характерні водовідштовхувальні властивості.


Якщо необхідно купити кросівки для бігу, слід віддати перевагу моделям, що мають поліпшені амортизаційні характеристики. У варіантів для гри в теніс є жорсткий каркас. Взуття для фітнесу має легку і гнучку підошву.


При виготовленні кросівок, призначених для щоденного використання, відсутні спеціальні технологічні рішення. У таких моделях ставка зроблена на зручність і привабливий зовнішній вигляд.


Особливості правильного вибору


При виборі кросівок необхідно звертати увагу на важливі деталі, такі як висота підошви і матеріал, з якого виготовлена верхня частина взуття. Моделі з високою підошвою підійдуть для тривалих прогулянок або походів. Якщо ця частина взуття тонка, буде відчуватися все каміння і ями на дорозі, а ноги швидко втомляться.


Верхня частина кросівок може бути текстильною, виконаною з натуральної або штучної шкіри. Завдяки використанню сучасних технологій матеріали синтетичного походження відрізняються високою якістю і здатні прослужити не менше, ніж натуральні. Текстильні моделі відмінно підходять для активних занять спортом, тому що добре пропускають повітря. Але слід пам'ятати – для прогулянок під час дощової погоди вони не підходять.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.