Регистрация    Войти
Авторизация
» » Де та як замовити незалежну оцінку збитку авто в Києві, Україні?

Де та як замовити незалежну оцінку збитку авто в Києві, Україні?

Категория: Украина
Де та як замовити незалежну оцінку збитку авто в Києві, Україні?

Швидка незалежна оцінка майна від Dela.ua


Незалежний висновок оцінювача в Україні частіше отримують бізнесмени – пересічний громадянин мало стикається з такою необхідністю. Але вона однозначно виникне, коли потрібна оцінка збитку автомобіля, наприклад, у результаті ДТП чи аварії. До того ж, в такій ситуації потрібно діяти швидко – вам ще потрібно надати офіційний і повний перелік документів до страхової компанії.



Незалежна оцінка збитку після ДТП потрібна для розв'язання спірних питань, коли водії домовляються про відшкодування/компенсацію. Процедура передбачає укладення двостороннього контракту на проведення оцінювання, узгодження місця та часу проведення огляду, безпосередньо огляд та складення необхідних паперів.


Де та як замовити незалежну оцінку збитку авто?


У сучасній компанії Dela.ua працюють кваліфіковані спеціалісти з оцінювання майна (рухомого та нерухомого), техніки, товарів та активів компаній/фізичних осіб. Оцінка збитку після аварії потребує надання клієнтом наступних документів:


● технічний паспорт транспортного засобу, що потрапив у ДТП/аварію;


● посвідчення особи водія та ідентифікаційний код (якщо авто належить фізичній особі);


● якщо транспорт належить компанії, надається виписка зі свідоцтва про реєстрацію підприємства.


Важливо зазначити, що експерт не буде враховувати пошкодження, які з'явилися раніше, до моменту скоєння ДТП чи потрапляння в аварію. Тому не варто робити спроби приховати попередні дефекти коштом нової дорожньо-транспортної пригоди – оцінка збитку автомобіля розділяє пошкодження та компенсаційні витрати.


Незалежний експерт з оцінювання збитків після ДТП також обов’язково фіксує дефекти за допомогою відео та фотографування. Ці матеріали долучаються до висновку спеціаліста після завершення огляду та вивчення стану транспортного засобу.


Додаткові послуги сучасного сервісу Dela.ua


Оцінка авто після ДТП в України – далеко не єдина послуга від компанії. Тут ви можете замовити експертний висновок щодо вартості нерухомості (комерційного та житлового фонду), активів підприємства, водних та повітряних транспортних засобів. Також у Dela.ua доступні послуги рееєстрації фізичних осіб-підприємців та компаній (ТОВ, ЗАТ, ВАТ, тощо), архітектури та містобудування. землевпорядні роботи.


Щоб замовити незалежну експертну оцінку майна, достатньо зателефонувати представникам компанії або залишити заявку на сайті онлайн.


Джерело - https://www.dela.kiev.ua/

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.