Регистрация    Войти
Авторизация
» » Друк логотипу на футболках

Друк логотипу на футболках

Категория: Украина
Друк логотипу на футболках

Сучасний бізнес розвивається в умовах постійної конкуренції. Щоб просунути свій бренд, привернути увагу максимальної кількості клієнтів, власники власної справи використовують ефективні реклами. Введення певного стилю одягу для працівників фірми - важлива деталь ведення успішного бізнесу, спосіб підкреслити оригінальність організації.



Використання брендованої продукції належить до найбільш ефективних методів просування. Не вимагає великих фінансових витрат при цьому приносить бажаний результат. Логотип на футболках - фірмовий знак, який підкреслює приналежність співробітника до певної компанії. Таким чином, відбувається не тільки просування бренду, але і згуртування колективу.


Компанія «Твій Дизайн» займається нанесенням логотипів на одяг, канцелярське приладдя. Співпрацюючи з нами, ви отримуєте високоякісну практичну продукцію за привабливою ціною. На нашому офіційному сайті можна ознайомитися з умовами співпраці, прикладами виконаних робіт.


Способи нанесення


Футболки із зображенням логотипу - обличчя компанії. Вона повинна бути практичною і привабливою. Важливо, щоб зображення трималося якомога довше. Фахівці нашої компанії використовують якісні матеріали, сучасну техніку, яка дозволяє випускати продукцію високої якості.


Нанесення логотипу на футболках здійснюється декількома способами:


1. сублімаційними. Він є одним з найбільш перевірених і практичних способів. Використовується тільки для синтетичних тканин світлого кольору. Зображення не зітреться навіть при численних праннях.


2. шовкотрафаретного. Користується підвищеною популярністю. Дозволяє друкувати глибокі зображення різних відтінків незалежно від типу тканини. Чудово переносить активну експлуатацію, малюнок стійкий до впливу пральних порошків.


3. Субліфлекс. Спосіб передбачає використання спеціальної гнучкої плівки. За допомогою високого тиску зображення переноситься на футболку і фіксується.


4. Вишивка. Футболки з вишитим логотипом виглядають дуже стильно й естетично.


Фахівці нашої компанії допоможуть вам визначитися з вибором техніки, щоб нанести логотип на футболку.


Переваги нашої компанії


Футболка є найбільш зручним і практичним елементом сучасного гардероба. Брендована продукція підкреслить статусність вашої компанії. Допоможе залучити уваги під час проведення промо-акцій або презентацій.


Співпрацюючи з нами, ви отримуєте можливість підвищити популярність власного бренду. Ми гарантуємо:


• висока якість;


• оперативне професійне обслуговування;


• прийнятну вартість послуг.


Щоб замовити футболки з логотипом, достатньо зателефонувати нагим менеджерам або відвідати офіційний сайт компанії.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.