Регистрация    Войти
Авторизация
» » Кадровий аудит юристами з трудових справ

Кадровий аудит юристами з трудових справ

Категория: Украина
кадровий аудит юристом з трудових справкадровий аудит юристом з трудових справ

Штрафи у сфері трудових правовідносин одні з найвищих в Україні. Ще недавно за неналежне оформлення співробітника можна було розплатитися штрафом в розмірі 30 мінімальних заробітних плат. За недотримання соціальних, трудових гарантій - штраф в розмірі 10 мінімальних зар. плат. Три мінімальних зар. плати довелося би заплатити за порушення термінів виплати заробітної плати.




Для того, щоб уникнути штрафів під час перевірок служби держ. праці на підприємстві замовляють проведення кадрового аудиту.


Мета проведення кадрового аудиту


Основна причина проведення аудиту трудових відносин в компанії полягає в тому, щоб дослідити всі ділянки роботи, визначити проблемні зони і надати оптимальне рішення зі складних питань. Все частіше з подібними запитами стали звертатися компанії після того, як служба держ. праці знову отримала повноваження без попередження приходити з перевіркою на будь-яке підприємство.


Юристи київської адвокатської компанії Альва Прайвесі попереджають, що краще випередити виникнення проблем з інспекцією шляхом проведення кадрового аудиту в Києві, ніж оплачувати величезні штрафи і роботу юристів щодо оскарження таких штрафів.


У яких випадках необхідний аудит трудових справ і документації юристами


Навіть якщо у вашій компанії працює всього один найманий працівник - це вже говорить про те, що варто задуматися над побудовою правильних трудових відносин. Що вже говорити про компанії, де кількість співробітників в рази більше.


Завдяки проведенню аудиту кадрів ви зможете отримати відповіді на безліч питань:



  • як оформити співробітника (цивільно-правовий договір, трудовий контракт або колективний договір);

  • коли необхідно задуматися над пошуками в команду інваліда і чи можна це якось обійти;

  • яким чином виплачуються лікарняні і чи займається цим на підприємстві хтось крім бухгалтера;

  • як правильно оформити виплату премії;

  • як оформити додаткове благо працівника у вигляді забезпечення в компанії безлімітними «кавою» і «печивом»;

  • як вести військовий облік і подавати звітність;

  • чи потрібно вести штатний розклад і графіки відпусток;

  • які документи необхідні для офіційного працевлаштування іноземця і що для цього потрібно;

  • як правильно оформити договори про повну матеріальну відповідальність з урахуванням поточної актуальної судової практики.


Всіма цими питаннями при абонентському обслуговуванні в юридичній компанії ALVA PRIVACY займаються юристи з трудових справ. Довіривши проведення кадрового аудиту фахівцям компанії, ви не тільки отримаєте відповіді на дуже складні і неоднозначні питання, але і зможете вберегти себе від перевірок зі сторони державних органів.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.