Регистрация    Войти
Авторизация
» » Купуємо сучасний мінітрактор в інтернет-магазині: чи є гарантії?

Купуємо сучасний мінітрактор в інтернет-магазині: чи є гарантії?

Категория: В мире
Купуємо сучасний мінітрактор в інтернет-магазині: чи є гарантії?

Сучасний мінітрактор — надійна сільгосптехніка, яка має досить великий моторесурс та може виконувати будь-яку задачу в господарстві. Вже декілька років малолітражні машини мають успіх серед українських фермерів. Особливо, взяті в магазині http://agrotechnika.com.ua.


У зв'язку з частими випадками шахрайства, придбання мінітрактора потребує ретельної уваги. У статті поговоримо про те, як безпечно купити цю техніку в українських інтернет-магазинах.



Особливості придбання мінітрактора в Україні


Найпоширеніші моделі мінітракторів в Україні китайського виробництва. Сьогодні техніка з Китаю успішно конкурує з європейськими, американськими та японськими аналогами. Звісно, ключова особливість — менша ціна.


За ці гроші китайці пропонують якісні та витривалі трактори. У цьому вже переконалися більшість українських аграріїв.


Останні декілька років в Україні збільшились випадки шахрайства при купівлі сільськогосподарської техніки. Зазвичай, у цих випадках покупець втрачає свої гроші. Йому підсовують підробку, бракований товар або продають техніку без гарантії. Звертаємо увагу, що обман зустрічається тільки на торговельних майданчиках, іноді з шахраями можна зіткнутися навіть в великих інтернет-магазинах.


Інтернет для шахраїв — засіб швидкого заробітку. Це породило сотні різних схем обману. Розгляне одну з таких. Магазин або окремо взяті громадяни закуповують дешеві закордонні або вітчизняні трактори.


Це 100% підробка, що виглядає, як оригінал. Магазини розміщують товар під виглядом оригінальної техніки, за досить смачну ціну, яка і спокушає покупця.


В деяких випадках аферисти самі пропонують купити партію тракторів. Наприклад, вони звертаються до власника ферми та розповідають по дешеву ціну за топові моделі. До речі, найчастіше «‎продавці»‎ пропонують популярні трактори, тому що маловідомі моделі не вигідно продавати.


В обидвох випадках клієнт отримує не те, що хотів. Як результат – одна із найбільш поширених проблем після придбання підозріло дешевого мінітрактора:



  • некоректна робота двигуна та ходової;


  • неякісні матеріали виготовлення, які відрізняються від оригіналу;


  • відсутня гарантія;


  • заводський брак.


Як безпечно купити мінітрактор в інтернет-магазині


По-перше, не ведіться на дуже доступну ціну. По-друге, на сайті крім номерів телефону та електронної пошти повинні бути адреси офісу та складу. Також ніколи не розраховуйтесь с продавцем, доки не побачили та не перевірили техніку власноруч.


Найкращий варіант — приїхати на склад та забрати трактор самовивозом. Так ви будете знати, куди звернутись у разі проблеми. Також завжди вимагайте чек та гарантію. Якщо магазин є офіційним дилером, то гарантія буде.


У придбанні мінітрактора немає нічого складного, проте краще купувати техніку у перевірених магазинах, та ретельно слідкувати за кожним етапом угоди.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.