Регистрация    Войти
Авторизация
» » Де взяти автоматичний кредит онлайн на картку

Де взяти автоматичний кредит онлайн на картку

Категория: Украина
Де взяти автоматичний кредит онлайн на картку

Співробітники мікрофінансових організацій не завжди встигають оперативно опрацювати кожну заявку. Для економії часу компанії довірили прийняття рішення системі, завдяки чому позичальники змогли брати автоматичний кредит онлайн, незалежно від дня тижня та часу доби. На розгляд заявок потрібно максимум 2 хвилини.


Що таке кредит на карту онлайн з автоматичним схваленням


Автоматичний кредит онлайн – це спосіб мікрокредитування фізичних осіб, коли для ухвалення рішення по заявці використовується скоринг. В основі скоринг-програми лежать математичні розрахунки та статистика, завдяки чому кредитор може максимально точно передбачити, наскільки акуратно позичальник виплачуватиме борг.


Якщо хочете брати online кредити на карту з автоматичним схваленням, потрібно дотримуватись простих правил:



  1. Перевіряти відповідність стандартним вимогам обраної компанії.


  2. Переконатись у відсутності систематичного порушення зобов'язань за попередніми кредитами, замовивши перевірку кредитної історії


  3. Переконатись у відсутності високого кредитного навантаження, перевіривши загальний борг за всіма кредитними картками, мікропозиками та банківськими позиками.


  4. Вказувати лише правдиву інформацію про себе в анкеті позичальника.


  5. Перед збереженням анкети перевіряти її на відсутність помилок.



Якщо людина вперше бере кредит на карту онлайн, їй можуть провести ретельну перевірку. Коли вона виконає зобов'язання за кредитним договором, кредитор покращить умови кредитування. Враховуючи формування довірчих відносин, компанія може почати схвалювати заявки в автоматичному режимі, тобто одразу після її подачі позичальником.


Як взяти автоматичний кредит онлайн на картку


Наприклад, розглянемо МФО ЗеКредит. Мікрофінансова організація займається видачею мікрокредитів розміром від 1 000 до 7 000 гривень для нових клієнтів, від 1 000 до 12 000 грн – для постійних. При першому зверненні відсоткова ставка становить 0.5% на день, при повторних – 2.5%. А на закриття боргу компанія дає від 7 до 30 днів, з можливістю продовження останнього терміну після виплати фіксованої суми.


Якщо хочете взяти автоматичний кредит онлайн https://zecredit.ua, переконайтеся відповідно до вимог компанії:


  • обмеження за віком – від 18 до 65 років;


  • документи – паспорт та ідентифікаційний номер платника податків;


  • контакти – мобільний телефон;


  • спосіб отримання грошей – активна банківська картка.



Щоб отримати кредит на карту онлайн на сервісі ЗеКредит, перейдіть на сторінку реєстрації, вкажіть номер мобільного телефону та підтвердіть його. В анкеті позичальника вкажіть інформацію про себе, враховуючи паспортні дані та ідентифікаційний код. Й додайте реквізити банківської картки для швидкого одержання грошей після підписання документів.


Коли пройдете стандартні етапи, зможете в будь-який час авторизуватися на сервісі, вказати бажану суму та період погашення платежів, після чого подати заявку на розгляд. Протягом 2 хвилин на ваш мобільний телефон прийде сповіщення. Коли заявку схвалять, залишиться підписати кредитні документи та отримати гроші на картку.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.